luni, 6 februarie 2017

Candy bar Constanta pentru evenimente reusite 0762838354

http://www.candybarevenimenteconstanta.ro/ 0762838354 Un candy bar se refera la un colt cu dulciuri, asa cum a fost preluat din America “the sweet corner”. Este un mod de a va impresiona invitatii la evenimentul organizat, fie ca este vorba de o nunta, un botez sau o petrecere aniversara. Un candy bar trebuie sa contina prajituri rafinate si gustoase, asezate intr-un decor personalizat ce va arata originalitatea dumneavoastra. Cele mai intalnite prajituri pentru candy bar sunt considerate:
-          Cupele de tiramisu – ce dau un plus de eleganta, fiind servite in special in restaurantele de lux.
-          Cake-pops – tuturor ne plac dulciurelele pe bat ce ne aduc aminte de copilarie.
-          Mini-eclere – cele mai delicioase prajituri si cele mai des intalnite.
-          Muffins – faimoasele briose decorate cu originalitate pe tematica evenimentului.
-          Macaroons – fursecurile frantuzesti ce au cucerit lumea, aparute in urma cu 200 de ani erau servite in special la curtea regala.

Acestea sunt doar cateva exemple de prajituri ce pot alcatui un candy bar personalizat. Puteti adauga jeleuri, bezele, acadele, bomboane, biscuiti, turta dulce sau orice alt sortiment doriti.Bijoux Events Constanta va poate realiza un candy bar personalizat, intr-un decor unic si cu prajiturile dumneavoastra preferate! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0762838354


Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:
 Web
Twitter



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu